top of page
 • Wat zijn de in- en uitchecktijden in luxeresidentie 't Vlyt?
  Inchecken bij luxeresidentie 't Vlyt is mogelijk tussen 16:00 en 18.00 uur. Uitchecken is mogelijk tot 10:00 uur.
 • Hoeveel kost een verblijf bij luxeresidentie 't Vlyt?
  De prijzen bij luxeresidentie 't Vlyt zij afhankelijk van je verblijf (bijv. data die je selecteert, hotelvoorwaarden enz.).We houden ons voor om de prijzen aan te passen tijdens de officiële vakantieperiodes. Bel ons voor meer informatie.
 • Kan ik kortbij parkeren?
  Voor gasten die bij luxeresidentie 't Vlyt verblijven zijn er de volgende parkeeropties (op basis van beschikbaarheid): Parkeren Gratis parkeergelegenheid Parkeren bij accommodatie Privéparkeergelegenheid Beveiligd parkeren
 • Is luxeresidentie 't Vlyt populair bij gezinnen?
  Ja, luxeresidentie 't Vlyt is een topper bij gasten die een verblijf voor hun gezin boeken. Maar ook groepen en vrienden boeken hier vaak een verblijf.
 • Wat voor ontbijt serveert 't Vlyt?
  Helaas bieden we geen ontbijt aan. De koel- en voorraadkasten bevatten wel de meest 'levensnoodzakelijke' ingrediënten om het verblijf aangenaam te maken. Wil je verse croissants, spek of eieren? Dan kan je op wandelafstand terecht bij het warenhuis of de bakker. De keuken volstaat ruimschoots om naar believen een feestmaal te bereiden.
 • Kan ik in de omgeving lunchen of dineren?
  In restaurant Klost'r - gehuisvest op hetzelfde adres - kan je terecht voor een culinaire ervaring, geserveerd door topchefs. Kijk op de site om een plaatsje te reserveren. Geen plaatsje vrij? Ook in Lanaken, Bilzen, Tongeren, Maastricht of Hasselt kan je terecht. Vraag ons om onze persoonlijke aanraders!
bottom of page