
AFHAALMENU'S 20, 21 & 22 NOVEMBER
Enkel verkrijgbaar op vrijdag, zaterdag en zondag!
BELANGRIJK!
Afhaaltijden: tussen 16u00 - 18u00 van vrijdag tot zondag.
Wij zijn dagelijks tussen 12u00 - 18u00 bereikbaar op +32 467 05 14 08 of per email op klostrcloud@gmail.com
Beiden menu’s zijn inclusief 2X amuses pp. en brood
Kaasschotel als maaltijdoptie - €25 pp.
Ruim assortiment Belgische kazen van ‘Rok4`geserveerd met nootjes, chutney en brood
Assortiment Belgische kazen ipv zoet dessert verkrijgbaar voor een supplement van €12 pp.
OPENINGSUREN
De afhaalmenu's zijn er enkel op vrijdag, zaterdag en zondag!
Bestel ze MINIMUM één dag op voorhand!
Menu van de Zee - €45 pp.
Kabeljauw - koolrabi - lavas - wei
Tataki zalm - wortel chantenay - curry - yuzu
Noordzee catch - aardpeer - bloemkool - eryngii
Poire belle Hélène Klost’r stijl
Menu van het Land - €50 pp.
Rundstartaar Blanc Bleu Belge - koolrabi - shiitake - zwarte look
Buikspek Duroc De Batallé - pompoen - zoete aardappel - sevenne ui
Regionale fazant - peterseliewortel - grondwitloof - lardo di colonnata
Poire belle Hélène Klost’r stijl
Aperitief en pairings-wijnen beschikbaar bij afhaling:
Champagne Paul Dangin & Fils, brut, Celles sur Ource, Frankrijk
Parel van het wijndomein met tonen van biscuit en peer, zacht romig met een zachte afdronk - €35
Cantina Sampietrana Fiano 2018, Puglia, Italie
Fiano druif, strogeel en toetsen van rijpe appel en perzik, een aanrader voor visgerechten - €15
Que Rico Carmenere Gran Reserva 2017, Central Valley, Chili
Carmenere druif, zachte rode wijn met aroma’s van zwart fruit en kruiden, perfect voor vleesgerechten - €15
WIJNKAART
MOUSSEREND
Champagne Paul Dangin et Fils,
“Cuvée Carte Or” Brut-Frankrijk, € 55/fles of € 12/glas
-
Zilveren Parel Brut, Wijnkasteel Genoels-Elderen, € 65
-
Bellavista Alma Gran Cuvée brut Franciacorta, € 80
-
Champagne Thiénot Brut Rosé-Frankrijk, € 110
-
Ruinart Blanc de Blancs-Frankrijk, € 130
-
Ruinart Blanc de Blancs, Magnum-Frankrijk, € 300
WIT
FRANKRIJK
Sancerre “Les Pierris“ Blanc, Domaine Roger Champault- Loire, € 45
-
Saint-Aubin 1er Cru “ En Remilly” Blanc, Domaine Bertrand Bachelet, € 120
-
Châteauneuf-du-Pape Blanc 2018, (Rousanne & Bourboulenc), Domaine Marcoux- Rhone, € 135
SPANJE
La Flauta de Bartolo Blanco - Jumilla, € 25/fles of € 6/glas
-
Albamar Albariño - Rias Baixas, € 45
-
Shaya “Habis”- Rueda, € 75
ITALIË
Tenuta La Falcona , Pinot Grigio, Marano di Valpolicella, € 30
-
Antonella Corda, Vermentino, € 40
-
Vie di Romans , Chardonnay , € 75
WERELDWIJNEN
Mahi Marlborough, Sauvignon Blanc, Nieuw-Zeeland, € 45
-
Folie à Deux “Russian River Valley” Chardonnay, Sonoma County- USA, € 50
ROOD
FRANKRIJK
Château Bonalgue 2015, Bordeaux Pomerol , € 105
-
Beaune “Vieilles Vignes 1926”, Domaine des Clos, € 110
-
Chateauneuf du Pape Rouge Domaine Marcoux 2016, Rhone, € 120
-
SPANJE
La Flauta de Bartolo Tinto - Jumilla, € 25 of € 6/glas
-
Rosario Vera, Rioja, € 40
-
Pago de Carraovejas 2015, Ribera del Duero, € 85
ITALIË
Tenuta de Carleone Chianti Classico DOCG, € 55
-
Guidobono Barolo,
“Le Coste di Monforte“ DOCG, € 75
-
Brunello di Montalcino Riserva 2013, Cantine Luciani, € 85
WERELDWIJNEN
Neudorf “Rosie’s Block” Pinot Noir Nelson, Nieuw-Zeeland, € 75
-
Tomero “Reserva” Malbec 2014, Mendoza Argentinie, € 50
APERITIEF
Fryns Premium Genever
met Fever Tree Mediterranean Tonic, € 12
-
Champagne & Elderflower, € 12/glas
MOCKTAIL
Fryns Spice 0% met Fever Tree Ginger Beer, € 9
DIGESTIEF
Van Zellers “Ruby” Port- Portugal Douro, € 7/glas
-
Madeira Gordon Rich, € 6/glas
-
Levi Serafino Grappa di Barbaresco en Levi Serafino Grappa alla Camomilla, € 10/glas
-
Cognac Bertrand ‘V.S.O.P.” 10 years, Frankrijk Petite Fine Champagne, € 10/glas
OPENINGSUREN
Lunch 12:00 - 13:30
Diner 18:30 - 20:30
Gesloten op zondag en maandag